Rólam

 

Garami Krisztina Emese vagyok kéz – és lábápoló , műkörömépítő, üdvözöllek a Queenlac Hungary oldalán!

Pár sor rólam és szerelem-projektemről: a Queenlac magas minőségű
szépségkellék-termékeiről.

9 éve dolgozom körmösként a szakmában és imádom a
munkámat, mondhatni a szakma szerelmese vagyok, a szívemhez nőtt teljesen. A szépség, az elegancia és a kiváló minőség tökéletes egyensúlyára törekszem. Sikerem édesanyám, kishúgom és párom támogatása – erősek , bátrak , akik nem ismerik a „ a lehetetlen” kifejezést! Mindent megteszek a vendégeim elégedettsége érdekében, mindig a maximumra
törekszem, alapanyagokban mindig a legjobb minőségű termékeket használom.
Folyamatosan képzem magam, hogy vendégeimnek mindig valami újat tudjak nyújtani. Fontos számomra a magas minőség, a precizitás és természetesen a vendégeim elégedettsége! Kiemelten fontosnak tartom a minőség mellett a magas higiéniás előírások megtartását!

Célom volt, hogy kiváló természetes alapanyagú termékekkel segítsem az ország egész területén és határon túli dolgozó kézápoló – és lábápoló szakembereket és magánszemélyeket is egyaránt.

Nagyon sok egyéb bőrbetegségekben szenvedő ember él Magyarországon , illetve a világ minden táján! Miután számtalan terméket kipróbáltam, elkezdtem foglalkozni saját kozmetikai termékek fejlesztésével is, mert hiszem, hogy a
szakmai szemlélet elengedhetetlen a körmösök számára megfelelő termékek
megalkotásához! A Queenlac első magyarországi forgalmazójaként hivatásomnak tekintem a zero waste és vegán termékek hazai népszerűsítését, hiszem hogy mindezen csodás
tulajdonságok párosulhatnak kiemelkedő minőséggel. Hétköznapi felhasználásra is készítünk luxustermékeket, hogy felfrissülve kezdd a napod és kikapcsolódással zárhasd. A mai rohanó világban csak néhány perc áll rendelkezésünkre a nap folyamán, hogy ápoljuk testünket.
Töltsd el azt az 5 percet hatékony módon és érezzük magunkat egy luxusfürdőben, prémium minőségű és hatékony ellenállhatatlan illatokkal rendelkező termékek használatával.

ADJ MAGADNAK EGY KIS LUXUST MINDENNAP!

Fontosnak tartom a Zero Waste termékhasználati hatékonyságot is! A QueenLac termékei teljesen 100%-ban a Zero Waste kifejezés alapján készültek! Zero Waste és környezettudatos! Az egyedi csomagolás lehetővé
teszi, hogy a termék 100%-ban kerüljön felhasználásra (az utolsó cseppig)! Pontosan azért fizetsz, amit fel is használsz, ebből adódóan a termékkihasználtság maximális. Az elterjedt üvegtartós gél lakkok általában 20%-a veszteség.
(Így törekszünk arra, hogy minél kevesebb hulladék kerüljön ki üzletünkből.... és minél kevesebb legyen a veszteség.... )

Miért egyedi még ezenkívül a QueenLac?
1. A termék innovatív félszintetikus formulájának alapja a természetes gyanta.

 •  A QueenLack az első márka a körömlakkok piacán, amelynek formulája a természetes gyantát veszi alapul.
 • Amennyire lehetett, sikeresen csökkentettük vagy teljesen kivontuk a kőolajat a QueenLack termékekből. Ebből adódóan, a félszintetikus QueenLack körömlakkok alacsony 1 HEMA szinttel rendelkeznek, nem tartalmaznak Di-HEMA-t, oldószereket, valamint csökkentett a kőolajszármazékok mennyisége is.
 • A piacon található többi UV gél körömlakk nagyobb mennyiségben tartalmaz kőolajszármazékot, beleértve HEMA-t és Di-HEMA-t is, melyek allergiás reakciókat válthatnak ki.
 • A QueenLack állatkísérletektől mentes, vegán termék!


2. Innovatív csomagolás: Zero Waste! 100%-os termékhasználati hatékonyság és egészségügyi biztonság.

 • A QueenLack az első és egyetlen olyan UV/LED gél körömlakk, amely tartódobozban van, nem pedig üvegtartóban mint a többi UV gél körömlakk amely elérhető a piacon.
 • Zero Waste és környezettudatos! Az egyedi csomagolás lehetővé teszi, hogy a termék 100%-ban kerüljön felhasználásra (az utolsó cseppig)! Pontosan azért fizetsz, amit fel is használsz, ebből adódóan a termékkihasználtság maximális. Az elterjedt üvegtartós gél lakkok általában 20%-a veszteség.

3. Innovatív felvitel a körömlemezre!

 • A QueenLack formulája nem „válik le” magától (például a pigmentek nem váltak le a bázisról vagy az ecsetről). A terméket nem kell felrázni vagy bármilyen más módon rázni használat előtt.
 • A QueenLack színeit anélkül lehet felvinni a körömlemezre, hogy arra előzetesen alapréteget helyeztünk volna fel. Habár, nem szükséges a bázis lakk felvitele, az erősebb és hosszantartóbb manikűr érdekében ajánljuk a QueenLack Base DeLux-ot.
 • Biztonságos és higiénikus felvitel egy külön ecsettel, melyet lehet használni az összes manikűr vagy más kezelés során is.
 • Könnyű felvitel az ecsettel, melyet a technikus beállíthat a kezeléshez (bármihez, amire a vendégnek szüksége lehet). A legjobb hatáshoz és könnyedséghez ajánljuk az ovális fél ecsetet, melyet természetes sörtékből alkottunk meg.
 • Magasan pigmentált színek, intenzív telítettség, ideális konzisztencia és fedés.
 • Egy réteg felvitele is elegendő. Azonban, minden a stíluson múlik.
 • Rendkívüli hatékonyság! Akár 19 teljes manikűrt is elkészíthetsz egy termékkel.
 • A gél lakk nem jön le a körömlemezről, szóval egyszerre fel lehet vinni az összes körömre. Ez csökkenti a kezelés idejét valamint meg is könnyíti azt. Könnyű felvitel akár egy ecsetvonással is.
 • 30 másodperc kezelési idő a LED lámpa alatt.
 • Önterülő színek!
 • Nincs szükség törlésre!

4. Időtálló termék!

 • A QueenLack akár 36 hónapig is eláll a felbontást követően (a piacon található többi UV gél körömlakk átlagos elállási ideje maximum 24 hónap).

5. Európai termék

 • A teljes termelés és előállítás Európában történik. Az összetevők kiválasztásától kezdve, melyek Európai termelőktől származnak Svájcból és Németországból. Ez lehetővé teszi számunkra a teljes kontrollt és felügyeletet a termelés, valamint a minőségellenőrzés során.
 • Mostanra 76 elérhető színnel a Deluxe Base 15ml kategóriában, a legjobb no wipe 10 ml-es és egy körmépítő gélszettel rendelkezünk. Új színek és termékek folyamatosan jönnek! A QueenLack gyanta módszere az UV/LED gél lakkok terén innovatív és rendkívülinek számít a gél lakkok piacán, az elérhető legjobb, mivel különbözőek az általánosságban használt lakkoktól, gél lakkoktól vagy UV/LED gél lakkoktól.


Remélem hogy találsz kedvedre való termékeket webshopunk kínálatában. Kérdés esetén állok rendelkezésedre itt vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén: